Здравейте! Можете да Влезете или да се Регистрирате.

Да бъде приключение

Да бъде приключение
Издателство: izdavam.com
Код на продукт: Да бъде приключение
Наличност: Да
Налични формати
PDF AZW3 EPUB LIT MOBI
5.00лв
Тагове:

Даниел и Елена са млади хора, които разменят мисли и идеи по скайпа, а жаждата им за приключение прераства в съвместното написване на роман за приключенията на техните герои Ева и Александър. Ева и Александър поемат по стръмнините на непознатото, срещат се с интересни хора, със стихиите на природата и със своите страхове, потъват в мистериозния свят на легенди и сказания. В хода на тези перипетии те самите се променят, отношенията и на пишещите романа и на романните герои се развиват. Романът е разчупен не само от редуването на загадъчния сюжет с моменти от интернет общуването между авторите, но и с вмъкването на по-малки истории в по-голямата история. Така мистерията се превръща в матрьошка, отвориш ли я, отдолу се появява втора матрьошка, след това – трета...

„Да бъде приключение” от Ива Касабова и Филип Данчев е истинско приключение за зажаднелия за ярки преживявания млад човек – писател или читател, все едно, защото „приключението” да четеш е равнозначно на „приключението” да пишеш, да фантазираш, да излизаш смело извън рамките на ежедневието.
В романа има много любов, светлина, вдъхновение, среща не само между двама души, но и между две души, среща в истинския смисъл на думата. В края на книгата читателят ще се почувства окрилен, вдъхновен, зареден с енергия и смисъл. Тъкмо от такава книга се нуждае читателят, от книга, която да му подскаже, че въображението е безгранично, че животът до голяма степен си го изграждаме сами с нашите избори. Когато избереш да напишеш книга и да направиш някого щастлив, си направил добър избор, ни убеждават героите на „Да бъде приключение”."

Светлана Дичева

Блог: http://malkiatprintz.blogspot.com/

Фейсбук: https://www.facebook.com/IvaKasabova.FilipDancev

Гугъл+: http://topl.us/FilipDanchev 

е-Книга
Заглавие Да бъде приключение
Автор Филип Данчев, Ива Касабова
Издателство izdavam.com
Брой страници 182
ISBN 978-619-162-230-6

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: