Здравейте! Можете да Влезете или да се Регистрирате.

Сбъднати мечти ... или колко е дълъг пътят до звездите

Сбъднати мечти ... или колко е дълъг пътят до звездите
Издателство: е-Книги
Код на продукт: Сбъднати мечти ... или колко е дълъг пътят до звездите
Наличност: Да
Налични формати
Онлайн PDF EPUB
4.00лв

Възможни опции


* плащане:Тагове:
Скъпи рок читатели!

Специално за вас в „Сбъднати мечти... или колко е дълъг пътят до звездите” се постарах да събера най-интересните си интервюта с рок банди от времето, когато пишех за музикалното списание „Про-Рок”, а именно – периодът 2002–2006 година. Оттогава насам много неща се промениха и повечето групи, чийто единствен досег с България бяха телефонните интервюта за две-три специализирани медии, междувременно посетиха нашата страна. Легендарни формации като W.A.S.P. и Helloween наскоро изнесоха съответно петия и шестия си концерт на родна земя, успяхме да се порадваме и на гостуванията на емблематични банди като King Diamond, Manowar, Dream Theater, HammerFall, Rage, Gamma Ray, Stratovarius, Jag Panzer, Accept, Atrocity, Therion, Anvil и Saxon... Почти всички интервюта в тази книга обаче са взети преди кракът на въпросните музиканти да стъпи на българска територия.
Тук ще намерите едно от най-забавните и дълги интервюта, които съм взимал някога през живота си – разговорът със Steve “Lips” Kudlow от Anvil, който продължи над два часа (и съответно беше подобаващо орязан, за да влезе в списанието). Ще видите един арогантен Blackie Lawless (съвсем различен от този, с когото разговарях очи в очи броени минути преди началото на четвъртия му концерт в България), защото само месец преди въпросното интервю бях публикувал критичната си статия „Залезът на боговете” за албума му „The Neon God” и някои наши сънародници „услужливо” му я бяха превели и изпратили. Ще прецените дали лъже бившият (и понастоящем отново титулярен) вокалист на Stratovarius Timo Kotipelto по отношение на грозния скандал, разразил се покрай подписването на знаменития договор за три милиона и половина долара. Ще надзърнете в безкрайната вселена на интелекта и творчеството на ненадминатия диаболичен гений King Diamond (уви, първото ми интервю с него, взето през февруари 2002-ра, не намери място на страниците на тази книга, ала другите две са си тук). Ще се насладите на брутално-емоционалната реторика на идеолога на „Кралете на Метъла” – Joey De Maio, - зад чиято фасада се крие пресметлив и хладен ум. Ще се срещнете с една от най-ерудираните личности в света на метъла - William Tsamis от Warlord, - с когото разговаряхме (освен всичко друго) за Достоевски и „Братя Карамазови”. Ще усетите вълнението ми, когато чух в слушалката „Здравей, обажда се Ronnie James Dio” и ще откриете своите късчета мъдрост в прозренията на Човека от Сребърната планина, напуснал ни завинаги през 2010-а...
А ако случайно ви се дочете нещо по-„актуално” от мен на рок тематика, винаги можете да посетите сайта за праведна музика www.katehizis.com, където са всичките ми интервюта, статии и ревюта след напускането ми на „Про-Рок”.
Rock forever!

Адриан „Maldoror” Лазаровски
е-Книга
Заглавие Сбъднати мечти ... или колко е дълъг пътят до звездите
Автор Адриан „Maldoror“ Лазаровски
Издателство е-Книги
Брой страници 364
ISBN ISBN 978-954-497-027-7

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: