Здравейте! Можете да Влезете или да се Регистрирате.

Времето на Сатаната

Времето на Сатаната
Издателство: Весела Люцканова
Код на продукт: Времето на Сатаната
Наличност: Да
Налични формати
Онлайн PDF EPUB
4.00лв

Възможни опции


* плащане:Тагове:

Действително най-трудното изкуство е да успееш да създадеш правдоподобен, нереален свят, да раздвижиш сенките и светлините на въображението си, да осмислиш архетипите на подсъзнанието. Малцина са майсторите, които като Стивън Кинг, превръщат фантазията в живот, злокобното - в музика...

Юлиана Манова е от тях... Четиринайсетгодишна тя получава сребърен медал в големия международен конкурс "Шанкар". Малко преди това е носител на две първи награди на радиоконкурса "Искри". През 1996 година излиза първата й книга-игра "Замъкът на барон Аристоу". През пролетта на 98-а печели специалната награда на националния детски конкурс "Петя Дубарова". А през пролетта на 99-а първата награда за разказ в националния детски конкурс на "Интеркосмос" й е връчена от космонавта Георги Иванов.

С ВРЕМЕТО НА САТАНАТА, вдигнала високо летвата и усвоила висшата магия да създава необикновени светове, още ненавършила осемнайсет Юлиана Манова ни поднася 20 великолепни истории на ужаса, оригинални и с тънко чувство за хумор.

е-Книга
Заглавие Времето на Сатаната
Автор Юлиана Манова
Издателство Весела Люцканова
Брой страници 154
ISBN 954-8653-67-3

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: