Здравейте! Можете да Влезете или да се Регистрирате.

Истината за Али Агджа

Истината за Али Агджа
Издателство: Издателска къща „МаК”
Код на продукт: Истината за Али Агджа
Наличност: Да
Налични формати
Онлайн
4.80лв
Тагове:

„Истината за Али Агджа” е документално четиво с изключителна стойност, което хвърля нова светлина върху атентата срещу папа Йоан Павел Втори. Книгата обединява уникалното интервю с атентатора, взето от авторката през 1996 г., със  задълбочените й проучвания за атентата, с нови разследвания, намерени нови документи, интервюта с различни лица. Сензационният извод: двама важни кардинали, участвали в движенията за яростна опозиция срещу папската политика, са били въвлечени в атентата срещу Йоан Павел Втори.

Идеята за атентата тръгва от престъпните среди в София – „по това време кръстопът на мръсните сделки от двете страни на Желязната завеса”, а българските тайни служби, свързани с КГБ и турската мафия,  оказват логистична подкрепа на атентатора. Но тя е лансирана отново в западните среди, където религиозни, политически и финансови кръгове, които желаели смъртта на Карол Войтила, я прегърнали с ентусиазъм. Самият Агджа, „човекът на Провидението, Месията, предопределеният”,  стреля по папата, манипулиран от свърхестествен разум, за да се изпълни пророчеството на Третата тайна от Фатима.

Тези и още много неизвестни детайли за „различния и неподозиран” Агджа и за интригите и потайностите на Ватикана, правят от „Истината за Али Агджа” уникална книга.

Световна премиера на Издателска къща „МаК”.

е-Книга
Заглавие Истината за Али Агджа
Автор Анна Мария Тури
Издателство Издателска къща “МаК” ООД
Брой страници 184
ISBN 954-978-8585-08-8

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: