Здравейте! Можете да Влезете или да се Регистрирате.

Искам брак!

Искам брак!
Издателство: Автор
Код на продукт: Искам брак!
Наличност: Да
Налични формати
Онлайн PDF
12.00лв
Тагове:
Казвам се Олга и Ви каня във виртуален клуб, където ще помогна на всяка жена, която иска да се омъжи. А преди това – да намери себе си, да открие своята индивидуалност и да придобие своята увереност. За да постигнете успех е необходимо единствено да изпълнявате указанията. Ако спазвате указанията и сте последователни – ще успеете!

И нещо много важно! Трябва да имате вяра! Вярата се състои от желание, убеждение и очакване. Много е важно да имате силно желание. Когато съществува достатъчно желание, съществува и достатъчно енергия, за да осигури успех.

Създадох този сайт на основата на прочетената и изучаваната литература, рецептите и тайните на магьосниците от Алтай, анализ на даоските, персийските и древнославянските умения и техники по усъвършенстване на женското тяло, теоретически и фактически личен опит.
Тази програма е абсолютно изчерпателна и ще отговори на въпросите дори на най-изтормозена от неудачите в кариерата или личния живот дама и ще й помогне да стане толкова обичана, колкото й се иска.

Върху програмата работих повече от две години, всеки ден, изпълнявайки тренировки, обучавайки се на он-лайн руски семинар по темата, тествах получените знания на мъжете. Като резултат – имам строен алгоритъм за привличане на подходящ мъж в живота на всяка от Вас. Ако сте последователна, седмица след седмица, резултатът няма да Ви кара да чакате дълго!
Ще Ви науча как да харесвате себе си, а именно това е първата крачка към изкуството да се харесвате на другите!

От днес в отношенията Ви с мъжете Вие имате само позитив! Каквото иска жената – иска и Бог! Ето защо за нас, жените, няма нищо невъзможно.

ВИНАГИ ПОМНЕТЕ! НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ МЪЖЕ ЩЕ БЪДАТ НАШИ!
е-Книга
Заглавие Искам брак!
Автор Олга Петрова
Издателство
Брой страници 52
ISBN

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: