Здравейте! Можете да Влезете или да се Регистрирате.

Завладей българите!

Завладей българите!
Издателство: Издателска група България
Код на продукт: Завладей българите!
Наличност: Да
Налични формати
Онлайн
4.00лв
Тагове:

Завладееш ли българите, значи си завладял целия свят! Или поне така смята вождът на най-смешните извънземни, появявали се някога в литературата и киното. Очуканата летяща чиния каца в столичния квартал „Дружба” и от този миг насетне нищо в историята на България – а и на света! – вече не е същото…

Убедени, че българите са най-великият народ, който Земята някога е раждала, коварните пришълци прибягват до подмолен план. Те решават да се възползват от българските „мутри”, за да дестабилизират икономиката на страната и да постигнат заветната си цел. Обаче никой не подозира как ще се развият проектите „Тесто-Стерон”, „S-троген” и „А-ДР-енали-N”!

Литю Лайнера, Жорко Филиев-Гладния, братята Маргарини (Големия Маргарин и Малкия Маргарин), Рачо Рапана, Щърбан Щангата, Пацо Парцуцата, Лолитка Непоебничук, Ристю Рекета и Лоренцо Галфони са само част от забавните герои, изпълнили страниците на този взривоопасно хумористичен трилър. Кой ще надделее в ожесточената битка за България – мутрите или извънземните?

Корицата на романа е дело на известната френска художничка и музикантка Рашел Гийе.

е-Книга
Заглавие Завладей Българите!
Автор Адриан Лазаровски
Издателство Издателска група "България"!
Брой страници 304
ISBN

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: