Здравейте! Можете да Влезете или да се Регистрирате.

Меридианът на Малтиус

Меридианът на Малтиус
Код на продукт: Меридианът на Малтиус
Наличност: Да
0.00лв
Тагове:

Сред необятната шир на Атлантическия океан, на борда на свръхмодерния круизен кораб „Двойният отмъстител“. Плаващ под малтийски флаг, той е проектиран като копие на пиратска шхуна, но е оборудван със супертехнологии. Маршрутът върви по въображаем меридиан, „меридианът на Малтиус“. Какво ли означава това, кой е мистериозният Малтиус и каква е тайната му? И само Малтиус ли крие загадка или могат да изплуват странни сенки от миналото? Дали пиратският образ на кораба няма връзка със стари корсарски поверия, легенди и мистерии? И какви гледки ще се открият през прозрачното стъклено дъно на „Двойният отмъстител“? А може би цялата драматургия, създала се на кораба, е плод на съвременна конспирация и кошмарен заговор?

На борда има хора от всякакви раси и националности. Десетина от тях обаче са подбрани. Подбрани, но за какво и от кого? И след като са подбрани, посветени ли са в идеята и загадката?

Някой управлява съдбите на всички, попаднали на борда на „Двойният отмъстител“. Но какъв е сценарият, кой е авторът и каква ще е цената на реализацията му?

И този странен пиратски покер... покерът е чист хазарт и играта обикновено е „ва банк“. Но на борда на „Двойният отмъстител“ правилата са други: това е аленият покер! Картите са раздадени, тече игра, в която всеки залага живота си.

 

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: