Здравейте! Можете да Влезете или да се Регистрирате.

Защо не съм атеист

Защо не съм атеист
Издателство: Автор
Код на продукт: Защо не съм атеист
Наличност: Да
Налични формати
PDF EPUB MOBI
4.00лв

Възможни опции


* плащане:Тагове:

 

ЗАЩО НЕ СЪМ АТЕИСТ

10 причини да съм християнин

 

Анотация

Животът ни често изглежда като ужасни звуци от клавишите на пиано. Засвирим ли, всички излизат от стаята. Какво ли не опитваме, но нашето пиано звучи все фалшиво.

Ужасно звучало и пианото в един норвежки хотел, докато едно момиченце се опитвало да свири. Несвързаните звуци побърквали останалите посетители. Но изведнъж до момиченцето седнал човек и засвирил с него, запълвайки паузите. И тогава се разнесла най-прекрасната музика... Това бил не някой друг, а самият Александър Бородин, композитор на операта „Княз Игор”...

Когато повярваме в истинския Бог, изведнъж сякаш някой започва да запълва паузите и неритмичното ни свирене се превръща в доста прилична мелодия.

_______________

Мислил ли си, че моралът действа като спирачка? И че смисълът е билет за някъде, а историята издава Божи почерк? По какво истината прилича на инжекция, а любовта на витамин? Чувал ли си Божия смях? Чувствал ли си Неговото вдъхновение?

Ако не си, „Защо не съм атеист” ще ти помогне. Изключи телефона, вземи си повече бисквитки и сок, настани се удобно и се потопи в удоволствието на това уникално четиво.

Taзи книга предлага много аргументи от различни области на познанието в подкрепа на вярата в Бога и християнството. Тя е едно предизвикателство към мислещите хора и чудесен помощник за тези, които търсят истината относно най-важния въпрос на битието – има ли Бог и кой е Той.

________________

Отзив

В „Защо не съм атеист” Трифон Трифонов дава искрено свидетелство за вярата си и показва погледа на един българин и библейски християнин върху значими събития в България. Книга за всеки мислещ човек, чете се на един дъх, забавлява и вероятно ще отговори и на въпросите ви за вярата и пътя към Бога

-          Петя Кушева

Представяне на автора

Трифон Трифонов е завършил магистратура по английска филология във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий” и има бакалавърска степен по богословие от University of Gloucestershire, Англия. Автор е на „Какво би казал Исус на...” Заедно със съпругата си и трите им деца живеят във Варна.

е-Книга
Заглавие Защо не съм атеист
Автор Трифон Трифонов
Издателство Автор
Брой страници 164

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Подобни продукти